Spaho: Njerëzit me shkollë të lartë po punojnë Call-Center. – Albania Sot

Spaho: Njerëzit me shkollë të lartë po punojnë Call-Center.

18 Shkurt 2016, Albania SOT  –Blendi Klosi dhe Edmond Spaho janë “përplasur” në emisionin “Opinion” lidhur me papunësinë në vend.

Spaho theksoi se se vetë në dy muaj gjatë 2015-tës në Korçë janë mbyllur 3000 vende pune.

Ai tha se puna që po lulëzon është “Call-center“, ku punojnë edhe ata që kanë shkollë të lartë. 
Loading...
Copy

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *