Sa leke ndan per vete e sa per Shkodren? Voltana Ademi tregon per here te pare: Kjo eshte rroga ime.

Një prej tyre e ka pyetur kryebashkiaken se sa “lekë ndan për veten e sa i investon për Shkodrën”. Ademi e ka lexuar direkt pyetjen duke treguar edhe se sa paguhet, shkruan newsbomb.al.

“E kam lexuar këtë pyetje para 10 ditësh dhe u interesova për të marrë vlerën e saktë të rrogës sime. Rroga ime është 129 mijë e 124 lekë. kjo është vlera që unë paguhem si kryetare.

Paratë e tjera menaxhohen në mënyrë transparente, për çdo kërkesë tjetër për tender a procedurë prokurimi ju mund të vini pranë zyrave tona dhe ne për 10 ditë u japim informacionin sepse për ne është shumë i rëndësishëm besimi”, tha Ademi,

Loading...
Copy

About admin

Check Also

Ja pse lehin qentë kur këndohet Ezani

Ju ka ndodhur ndonjëherë që në momentin kur thërritet ezani të dëgjoni qen që lehin? …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *