Ja pse lehin qentë kur këndohet Ezani – Albania Sot

Ja pse lehin qentë kur këndohet Ezani

Ju ka ndodhur ndonjëherë që në momentin kur thërritet ezani të dëgjoni qen që lehin? Nëse po, atëherë nuk është rastësi. Të paktën, kështu thuhet…

Sipas Kuranit:

Kur bëhet thirrja për namaz, “shejtani” largohet dhe lëshon zhurmë që mos të dëgjojë ezanin dhe kur përfundon ezani, ai kthehet me qëllim që të hutojë njeriun në mendime, duke i thënë: Kujto këtë gjë, kujto atë gjë, gjëra të cilat nuk i mendonte, derisa harron sa namaz ka falur.

Atëherë, e lehura e tij mund të jetë për shkak se ai shikon “shejtanët” dukë u larguar, por mund të jetë dhe ‘vetë qeni që leh ‘shejtan’”, sepse “shejtanët” marrin forma të ndryshme krijesash.

© SYRI.net

Loading...
Copy

About admin

Check Also

SHBA së shpejti stacion karburanti edhe në Hënë

Një prej premtimeve më të bujshme të Donald Trump para se të merrte detyrën e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *