Donald Trump jep lajmi “bombë” për Lotarinë Amerikane

Presidenti amerikan Donald Trump dha në fjalimin e së premtes një njoftim të rëndësishëm për të gjithë aplikuesit e Lotarisë Amerikane.

E si pjesë e propozimit për emigracionin, Trump bëri thirrje për dhënien fund të programit të lotarisë.

Ndër të tjera Trump u shpreh se në mënyrë të gabuar programi po jep “rastësisht karta green, pa marrë parasysh aftësinë, meritën apo sigurinë e popullit tonë”.

Presidenti Trump ka cituar në mënyrë të përsëritur kërcënimet e terrorizmit si një arsye për t’i dhënë fund lotarisë së vizave dhe programit të ashtuquajtur migrimi zinxhir, i cili u lejon qytetarëve të sponsorizojnë të afërmit e tyre për të migruar në SHBA.

Loading...
Copy

About admin

Check Also

Ja pse lehin qentë kur këndohet Ezani

Ju ka ndodhur ndonjëherë që në momentin kur thërritet ezani të dëgjoni qen që lehin? …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *