Donald Lu takon studentët e Filologjikut: Mos keni nga ëndrrat e mëdha! – Albania Sot

Donald Lu takon studentët e Filologjikut: Mos keni nga ëndrrat e mëdha!

Ambasadori Donald Lu ka zhvilluar një takim me studentët të Fakultetit të Historisë dhe Filologjisë për një “Meet America” të veçantë në stendën e Ambasadës Amerikane në Panairin Kombëtar të Librit.
“Unë dua të bëhem diplomate sepse besoj se kështu mund të zgjidh problemet e botës në mënyrë paqësore,” i tha një vajzë Ambasadorit Lu, i cili i nxiti studentët që asnjëherë të mos kenë frikë nga të pasurit ëndrra të mëdha.
#albaniasot

Loading...
Copy

About admin

Check Also

SHBA së shpejti stacion karburanti edhe në Hënë

Një prej premtimeve më të bujshme të Donald Trump para se të merrte detyrën e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *