Babai vrasës rrihte familjarët sa herë pinte. – Albania Sot

Babai vrasës rrihte familjarët sa herë pinte.

01 Shkurt 2016, Albania SOTKujtim Ibraj që therri me thikë vajzat e tij dhe për pasojë la të vdekur në vend Elidonën pintenë çdo kohë.

Ai nuk kishte punuar asnjëherë në jetën e tij.

Kryefamiljari sa herë që pinte, ushtronte dhunë mbi bashkëshorten dhe dy vajzat.

Por se familjarët nuk kishin marrë kurrë guximin ta denonconin.

Viktima ishte në klasën e 10-të tek shkolla Don Bosko.

Elidona Ibraj shkonte shpesh në kishë dhe ndihmonte priftin dhe murgeshat kur ata bënin meshat.
Loading...
Copy

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *