February 2016 – Albania Sot

Monthly Archives: February 2016

Itali, ja si banda e shqiptarëve dhe egjiptianëve grabisin supermarketet.

18 Shkurt …

Read More »

Haxhiu: Thaçi e ka vendin në burg jo në Presidencë.

18 Shkurt …

Read More »

Ambasada amerikane: Në seancën e së premtes mos të ketë dhunë në Kuvend.

18 Shkurt …

Read More »

Ja sa para ka fituar Ronaldo për një reklamë.

18 Shkurt …

Read More »

Spaho: Njerëzit me shkollë të lartë po punojnë Call-Center.

18 Shkurt …

Read More »